WORKSHOP BYGG OCH FASTIGHET, 23 JAN 2018, MALMÖ

18.12.2017

VÄLKOMNA PÅ BRANSCH-SPECIFIK WORKSHOP I MALMÖ

Världens ledare har satt agendan: 193 FN-länder har beslutat om 17 globala hållbarhetsmål som ska uppnås senast 2030. För första gången någonsin har alla länder och aktörer en gemensam målbild för en hållbar framtid. Den privata sektorn har en nyckelroll att spela för att målen ska nås.

Tidigare i höst höll vi i en workshop för Bygg och Fastighetsbranschen i Stockholm och fick väldigt positiv respons och stora namn som NCC, Skanska, Peab och Riksbyggen deltog. Denna slutsålda workshop från i höstas ges nu på två platser till i vinter.

Det deltagare uppskattade mest med workshopen var: att utbyta erfarenheter med kollegor i branschen, få en tydlig affärskoppling och få verktyg att implementera i verksamheten.

Vi erbjuder ditt företag en unik möjlighet att delta på en branschspecifik workshop med fokus på: Hur kan hållbarhetsmålen kopplas till Era dagliga utmaningar i Er verksamhet? Hur kan Ert företag bidra i arbetet och samtidigt skapa affärsmöjligheter och riskminimera? Hur blir målen en naturlig del i er strategi och hur kan man prioritera?

Under dagen kommer ni få lära er om och praktiskt använda verktyg för att arbeta strategiskt med de globala målen i er verksamhet. Under dagen ges goda möjligheter att diskutera och utbyta erfarenheter med branschkollegor och expertis.

Sustain In Time (f.d. Det Naturliga Steget) har lång erfarenhet av affärsstrategisk rådgivning och kompetensutveckling inom hållbarhet. Vi har jobbat med multinationella företag, branschorganisationer och kommuner världen över.

WORKSHOPENS UPPLÄGG

•Överblick och kunskap kring de globala hållbarhetsmålen samt relevanta och användbara publikationer (forskning och affärsperspektiv).
•Få förståelse hur de globala hållbarhetsmålen kan sättas i ett affärsstrategiskt sammanhang.
•Inspiration via goda exempel för bygg- och fastighetsbranschen.
•Att använda metoden backcasting för att integrera hållbarhetsmålen i den egna verksamheten, via praktiska övningar: Hur ser er verksamhet ut när ni med affärsframgång har bidragit till målen? Hur tar ni smarta steg på vägen mot målet genom att hantera Era utmaningar i branschen?
•Introduktion till verktyget Future Fit Business Benchmark – träna på att använda ett verktyg som sätter företaget och affären i fokus när man arbetar mot de globala målen.
•Att kommunicera och skapa engagemang hos intressenter (medarbetare, leverantörer, kunder m.fl.).

 

PLATS OCH DATUM:

Malmö: 23 Januari, 2018
Plats: Malmö Börshus, Skeppsbron 2
Anmälan till Malmö Workshop här

TID: 09.00 –16.00

PRIS: 7 900 kronor exklusive moms
i priset ingår lunch och kaffe/te med tilltugg.
Anmälan är bindande. Vid avbokning mindre än 10 dagar för kursen debiteras 70% av kursavgiften.


Har ni frågor, kontakta då Eva: eva@sustainintime.com

 Välkomna!