WORKSHOP BYGG OCH FASTIGHET, 25 SEP 2018, STOCKHOLM

24.04.2018 Event cat 1

Agenda 2030 och de Globala målen – för bygg, fastighet och samhällsbyggnad

I vår kommande workshop erbjuder vi, tillsammans med Aktuell Hållbarhet, ditt företag en unik möjlighet att delta på en branschspecifik workshop med fokus på: Hur kan hållbarhetsmålen kopplas till dagliga utmaningar i Er verksamhet? Hur kan Ert företag bidra i arbetet och samtidigt skapa affärsmöjligheter och riskminimera? Hur blir målen en naturlig del i er strategi och hur kan man prioritera?

Världens ledare har satt agendan: 193 FN-länder har beslutat om 17 globala hållbarhetsmål som ska uppnås senast 2030. Den privata sektorn har en nyckelroll att spela för att målen ska nås.

Under dagen kommer ni få lära er om och praktiskt använda verktyg för att arbeta strategiskt med de globala målen i er verksamhet. Det kommer att finnas goda möjligheter att diskutera och utbyta erfarenheter med branschkollegor och expertis.

Workshopen erbjöds under hösten 2017 och fick positiv respons. Stora namn som NCC, Skanska, Peab och Riksbyggen deltog. Denna slutsålda workshop hålls nu igen under hösten 2018.

Det deltagare uppskattade mest med workshopen var: att utbyta erfarenheter med kollegor i branschen, få en tydlig affärskoppling och få verktyg att implementera i verksamheten.

Sustain In Time (f.d. Det Naturliga Steget) har lång erfarenhet av affärsstrategisk rådgivning och kompetensutveckling inom hållbarhet. Vi har jobbat med multinationella företag, branschorganisationer och kommuner världen över. Vi vill dela vår erfarenhet med dig!

Läs mer här samt anmälan via länken nedan:

Agenda 2030 och de Globala målen – för bygg, fastighet och samhällsbyggnad